Praktijkgerichte “Technische feestjes”
waarin je precies leert wat je nodig hebt 🥳!

Ga naar           Subsidies          Aanbod

Jouw praktijk

Jouw praktijk

Het woord “praktijkgericht” hebben we bij Oveducon heel hoog in het vaandel staan. Daarom leer je bij ons alleen datgene wat je echt nodig hebt en beschikken we over de grootste verzameling praktijkmaterialen ter wereld om onze opleidingen mee te ondersteunen.

Hiermee behalen we het hoogst haalbare resultaat: geboeide studenten die hun nieuw opgedane kennis meteen kunnen toepassen in de praktijk.

Enthousiaste docenten

Enthousiaste docenten

Leer de fijne kneepjes van het vak van mensen die écht weten waar ze het over hebben. Onze docenten zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakidioten met enkele decennia ervaring in de praktijk. Geen boekenwijsheid, maar door de wol geverfde praktijkervaring.

De beste opleider
van Nederland

De beste opleider
van Nederland

We zijn erg trots op het feit dat we al vijf jaar op rij door Springest zijn uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland” in de categorie techniek. Op basis van meer dan 650 student-beoordelingen scoren onze cursussen en opleidingen gemiddeld een 8.8!

Bekijk alle ervaringen.

Voordelig studeren

Voordelig studeren

Om de technische kennis in Nederland te waarborgen, worden investeringen in een opleiding vanuit de brancheorganisaties erg toegejuicht. Daarom zijn er vanuit bijna alle brancheorganisaties mogelijkheden om uw investering geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen.

Informeer bij uw brancheorganisatie naar de mogelijkheden.

Cursus Basis pompstoringen analyseren
Opleidingen

Centrifugaalpompen

Pompselectie (4 dagen)
Allround pomptechniek (4 dagen)
Specialist pomptechniek (6 dagen)
Master pomptechniek (9 dagen)

Maintenance

Pompstoringen analyseren (3 dagen)

E-learning

Leer op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt met onze online e-learning courses.

– Interactieve video’s
– Engelstalig
– Al vanaf €268,-!

Bekijk aanbod

Incompany

Zoek je iets dat volledig is afgestemd op jouw leerbehoefte en praktijksituatie? Dat kan! Bekijk wat er zoal mogelijk is.

Meer informatie

Vragen?

Kom je er niet helemaal uit of zoek je iets specifieks? Wij helpen je graag persoonlijk bij het vinden van de opleiding die bij jou past.

We zijn te bereiken via:
– +31 174 502 762
E-mail

Oveducon is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in pomptechniek. Wij helpen technische professionals het verschil te maken in hun dagelijkse praktijk.

Contact

E-mail
+31 174 502 762
Costerweg 1N
6702AA Wageningen