Een vertrouwd eindstation
voor al uw pomptechnische vraagstukken.

Een vertrouwd partner

Een vertrouwd partner

We ondersteunen onze relaties in de weerbarstige pomptechnische praktijk bij het vinden van de meest efficiënte en betrouwbare oplossingen. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Klanten
Projecten

Waterslag in een afvalwatersysteem

Lucht in een pompinstallatie

Hydraulische analyse voor een gemeente

Diensten

Probleemoplossing

Al jarenlang zijn we het vertrouwde eindstation voor de meest complexe pomptechnische uitdagingen. Met ons team van technische specialisten, zorgen we ervoor dat problemen bij de wortel worden aangepakt.

We bedienen een breed scala aan internationale klanten in alle mogelijke sectoren met op maat gemaakte oplossingen die tijd en geld besparen.

Hydraulische analyses

Hydraulische analyse

We voeren hydraulische analyses uit van pijpleidingnetwerken en adviseren onze klanten over de implicaties van de uitkomsten. Hiermee wordt de basis gelegd voor een functioneel, efficiënt en veilig systeem.

Zo helpen we graag bij de volgende vragen:
– Welke leidingdiameter kan ik het beste gebruiken?
– Wat is het optimale systeem in het geval van meerdere afnemers en aanbieders?
– Is het systeem bestand tegen waterslag?

Second opinion

Als onafhankelijke experts beoordelen we offertes, bouwtekeningen en pompsystemen (FAT/SAT) op fouten en technische haalbaarheid.

Hiermee realiseren we voor onze klanten niet alleen grote besparingen op materieel, onderhoud en energie, maar waarborgen we ook de betrouwbaarheid van hun installaties.

Afspraak maken

Maak een afspraak om uw project met ons te bespreken door dit formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Oveducon is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in pomptechniek. Wij helpen technische professionals het verschil te maken in hun dagelijkse praktijk.

Contact

E-mail
+31 174 502 762
Costerweg 1N
6702AA Wageningen