Specialist

op afstand

Altijd een antwoord

Soms loop je met vragen waar je graag even een onafhankelijk specialist bij zou willen raadplegen zonder een heel adviestraject in te moeten gaan. Denk hierbij aan vragen over offertes, een second opinion in geschillen, het achterhalen van de root cause bij pompfalen, doorspreken plan van eisen en de beoordeling van uitgevoerd werk door derden. In al deze gevallen zijn fouten vaak erg kostbaar en veelal moeilijk achteraf te corrigeren.

Specialist op afstand is een laagdrempelige en eenvoudige manier om jouw case aan één van onze specialisten voor te leggen. Al onze specialisten zijn volledig merk-onafhankelijk en voor elk gesprek sturen we je een ondertekend NDA toe om onze vertrouwelijkheid te garanderen.

Liever een specialist een vast aantal uren per maand tot je beschikking? Neem contact met ons op om te bespreken wat hierin de mogelijkheden zijn.

Direct naar:
Onze specialisten

Zo werkt het

1. Afspraak maken

Kies een datum en tijd in de kalender en maak een afspraak op het moment dat het jou het beste uitkomt. Hierna ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging en alle informatie die je verder nodig hebt.

2. Voorbereiding

Voordat we aan het gesprek gaan beginnen, willen we graag een aantal dingen weten, zodat onze specialist zich zo goed mogelijk kan voorbereiden. Daarom krijg je na het maken van een afspraak een korte vragenlijst toegestuurd. Mits van toepassing, zullen we je ook vragen om vooraf bestanden en documenten op te sturen.

3. Conference call

De sessie zal plaatsvinden door middel van een Skype-call via internet. Je hebt tijdens het gesprek de mogelijkheid om context te geven en vragen te stellen. Zorg ervoor dat je in een rustige omgeving zit. Een webcam is aanbevolen, maar geen vereiste.

4. Afronding

Na elke sessie ontvang je van onze specialist een email met daarin de uitgetypte samenvatting van het gesprek inclusief onze aanbevelingen. Deze samenvatting krijg je samen met een opname van het gesprek toegestuurd, zodat je dit op een later moment nog eens rustig na kunt kijken.

Liever een specialist een vast aantal uren per maand tot je beschikking?
Neem contact met ons op om te bespreken wat hierin de mogelijkheden zijn.

Onze specialisten

Jos
Overschie

Jos is de oprichter van Oveducon en een vooraanstaand docent en adviseur op het gebied van centrifugaalpompen en diens installaties. Met meer dan 30 jaar praktijkervaring, is hij vaak betrokken bij de meest complexe adviestrajecten. Wat je vraag ook is, Jos heeft een antwoord.

Vragen?

info@oveducon.nl
+31 174 502 762

0