Haal het maximale uit een pompsysteem met onze
meerdaagse opleidingen voor de ambitieuze pompprofessional.

Ga naar           Subsidies          Opleidingsaanbod

Jouw praktijk

Jouw praktijk

Het woord “praktijkgericht” hebben we bij Oveducon heel hoog in het vaandel staan. Daarom leer je bij ons alleen datgene wat je echt nodig hebt en beschikken we over de grootste verzameling praktijkmaterialen ter wereld om onze interactieve opleidingen mee te ondersteunen.

Hiermee behalen we het hoogst haalbare resultaat: geboeide studenten die hun nieuw opgedane kennis meteen kunnen toepassen in de praktijk.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Tijdens onze intensieve opleidingen ga je ook zelfstandig thuis aan de slag met huiswerkopdrachten die gebaseerd zijn op praktijksituaties. Dit biedt je de gelegenheid om in een veilige omgeving te oefenen, waardoor je de stof beter in de vingers krijgt en je het maximale haalt uit je opleiding.

De beste opleider
van Nederland

De beste opleider
van Nederland

We zijn erg trots op het feit dat we al vijf jaar op rij door Springest zijn uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland” in de categorie techniek. Op basis van meer dan 600 student-beoordelingen scoren onze cursussen en opleidingen gemiddeld een 8.8!

Bekijk alle ervaringen.

Voordelig studeren

Voordelig studeren

Om de technische kennis in Nederland te waarborgen, worden investeringen in een opleiding vanuit de brancheorganisaties erg toegejuicht. Daarom zijn er vanuit bijna alle brancheorganisaties mogelijkheden om uw investering geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen.

Informeer bij uw brancheorganisatie naar de mogelijkheden.

Cursus Basis pompstoringen analyseren
Opleidingen

Centrifugaalpompen

Pompselectie (4 dagen)
Allround pomptechniek (4 dagen)
Specialist pomptechniek (6 dagen)
Master pomptechniek (9 dagen)

Maintenance

Pompstoringen analyseren (3 dagen)

Vragen?

Kom je er niet helemaal uit of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag persoonlijk bij het vinden van de cursus die bij jou past.

We zijn te bereiken via:
– +31 174 502 762
E-mail

Oveducon is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in pomptechniek. Wij helpen technische professionals het verschil te maken in hun dagelijkse praktijk.

Contact

E-mail
+31 174 502 762
Costerweg 1N
6702AA Wageningen