Cursussen

Zelf spreken we liever niet over cursussen
of lezingen, maar over “technische feestjes”:
één of meerdere dagen waarop de
pomptechniek gevierd wordt.

De rode draad door al onze feestjes is onze passie, de interactie met een eindeloos arsenaal aan praktijkmaterialen, -situaties, -voorbeelden, -opdrachten èn een chronisch gebrek aan onnodige formules.

 

We vinden het daarnaast vanzelfsprekend dat elk feestje is aangepast aan jouw specifieke technische wensen en achtergrond. Zo leer je alleen die dingen die direct een boost geven aan jouw werkzaamheden in de praktijk.

 • Ik heb veel cursussen mee gemaakt, maar deze cursus pomptechniek behoort wel tot een van de betere. Er kwamen veel verschillende aspecten in voor. De uitleg was zeer duidelijk, en alle vragen werden naar wens beantwoord. Kortom een heel nuttige cursus.

  Theo Bakker - Procesoperator
 • Cursus was goed. Goed gepresenteerd, Voldoende voor een basis training, Locatie goed, Naslag werk goed, Vragen werden goed beantwoord. Alleen had medelijden met Jos vanwege het sjouwen van het vele en zware lesmateriaal.

  Johan van der Aa - Medewerker besturing
 • Het was een zeer interesante cursus mijn insteek is om minimaal 10% nieuwe dingen te leren per cursus en dat is ruimschots overtroffen. De instructeur was enthousiast en zeer zakenkundig. Het lesmateriaal en demo materiaal was prachtig om te zien en te voelen. De cursus is een aanrader voor een ieder die met pompen werkt of dit nu een technicus of projectleider is.

  Albert Koffeman - Technicus bij Waterschap Zuiderzeeland
 • Goede duidelijke cursus. Mooie van de cursus is dat je zelf ook kunt aangeven tegen welke problemen je aan loopt en deze worden dan ook behandeld. Jos (cursusgever) heeft duidelijk merkbaar een schat aan ervaring wat hij graag wil delen.

  Peter Braamhaar - Technisch onderhoudsmedewerker
 • Veel geleerd van Jos. Hij weet je de hele dag te boeien. Heeft veel geduld met iedereen. Zijn kennis op vakgebied pompen kunnen de meeste van ons alleen over dromen. Ga vooral zo door Jos.

  Felix Steeghs - Monteur Buitendienst

Selectie van
onze klanten

Selectie van
onze klanten

0

Start typing and press Enter to search