Apparatuur

We beschikken over een grote collectie van de allerbeste apparatuur om ons te ondersteunen tijdens onze uiteenlopende adviesopdrachten. Hier vind je een selectie.

Clamp-on flowmeter

Met de clamp-on flowmeter van Katronic kunnen we flows meten door praktisch elke leiding zonder dat het proces stilgelegd hoeft te worden! Dit instrument gebruiken we veel om na te gaan of pompen hun gewenste flow wel halen.

Clamp-on flowmeter

Voor vraagstukken waarbij we de flow willen weten van meer vervuilde en/of gashoudende vloeistoffen, hebben we de Doppler meter. Ook deze meet door praktisch elke diameter leiding zonder dat het proces stilgelegd hoeft te worden.

Digitale drukopnemers

Met onze portable en loggende drukopnemers kunnen we drukmetingen uitvoeren en deze voor meer dan een week laten zitten. Zo kunnen we over een langere periode de druk meten en deze gegevens later uitlezen op de computer.

Trillingsmeter

Met deze relatief “eenvoudige” trillingsmeter kunnen we de staat en prestaties van een machine en diens onderdelen doormeten en vastleggen.

FLIR infrarood camera

De FLIR infrarood camera is een tool waar we heel gemakkelijk mee kunnen inspecteren of een installatie wel goed staat te draaien. Hierbij is het ook mogelijk om een video op te nemen ter bewijsvoering.

Gasmeter

We werken veilig of we werken niet, daarom beschikken we over alle benodigde veiligheidsuitrustingen om in elke situatie veilig te kunnen werken.

0

Start typing and press Enter to search